Qui Som

Òria

Sóc aromatòloga, educadora social i amant de la naturalesa. M’agrada practicar ioga i dansa cada dia. Visc a la Fageda d’en Jordà, un bosc meravellós de fajos plens de saviesa. Allí és on tinc el meu hort, el meu jardí medicinal i el meu taller: El taller del Bosc.

Queralt

Cada dia m’enamora més la bellesa de la terra. Vaig començar a aprendre en la nostra estimada Garrotxa, em vaig introduir en el món de l’escultura de la mà de grans artistes. A poc a poc he anat creixent.
Estic enamorada de la naturalesa ja agraïda amb la mare terra, amant dels animals i la meditació. Espero continuar aprenent moltes coses més.

Alba

L’Alba és la Wäwä Il·lustració. Una dona que es mou a través de la bellesa de les emocions i la bellesa del món que l’envolta. Vaig començar a introduir-me dins del món de l’art des de ben petita, observant com dibuixaven i pintaven el meu pare i el meu avi. L’art sempre ha estat molt present a la meva vida, fins al punt que per mi, des de ben petita dibuixar era una manera de viatjar a través de mons imaginaris.

Zury

Historiadora de l’Art i creadora i maker de Des.de.ca.sa. Soc una col·leccionista de tresors, per això encara avui guardo en la meva bossa una de les claus de l’armari on la meva àvia guardava les seves teles i els enceris de costura i que m’havia deixat com a herència. D’aquí va sorgir la idea que en cada peça creada penjaria una clau com a segell distintiu de la marca.33